Afhentning af storskrald

Har du svært ved at komme af med dit storskrald, som f.eks. madrasser, møbler, pap, store elektroniske genstande, hårde hvidevarer og cykler? Vi er klar til at hjælpe dig, med afhentning af storskrald.

Forskellige typer storskrald – afhentning af storskrald

Storskrald er ikke dagrenovation, men større kasseret indbo og brugsgenstande, som skal smides ud. Det bedste kendetegn ved storskrald er, at det er for stort til at være i en dagrenovationsbeholder. Urbaser tilbyder afhentning af følgende affaldstyper ifm. storskrald:

  • Stort og småt pap
  • Hård plastemballage
  • Metal og jern
  • Store og små husholdningsapparater
  • Stort og småt brændbart
  • Skærme og monitorer
  • Afhentning af storskrald kan også inkludere andre større materialer

Miljørigtig afhentning af storskrald

Hos Urbaser værner vi om miljøet. For dig betyder det, at alle vores biler er miljørigtige og godkendt til at køre i alle miljøzoner. Vi kommer til den aftalte tid og henter dit storskrald, og vi sørger for miljøhensigtsmæssig afskaffelse af affaldet, så det har størst gavn for naturen.

Jern og metal bliver eksempelvis genbrugt, mens genbrugstræ genanvendes til spånplader. Brændbart storskrald, som reoler, borde, stort emballageaffald, bliver kørt til et forbrændingsanlæg, hvor det bliver omsat til elektricitet og fjernvarme. Vi er eksperter inden for afhentning af storskrald og har stor ekspertise med bortafskaffelse af affaldet.

Så nemt er afhentning af storskrald

Mange er i tvivl om reglerne og lovgivningen inden for afhentning af storskrald, og tror fejlagtigt, at man skal vælge et fast vognmandsfirma igennem kommunen. Dette er en forkert antagelse. Man kan nemlig helt selv bestemme, hvem man vil have til at afhente sit storskrald.

Gennem Urbaser kan afhentning af storskrald lade sig gøre i hele Storkøbenhavn, som breder sig fra Køge, Roskilde, Frederikssund, Hillerød og Helsingør.

Kontakt

Kontakt os på +45 56 25 05 50 og lav en aftale om afhentning af storskrald. Ønsker du det, kan vi også arrangere faste afhentningsdage.